Hvem er jeg?

Grace Synnøve Torsøe Johansen

Grace S. Torsøe Johansen

Som sjelesørger og psykoterapeut under utdanning vil jeg gjerne være din medvandrer og terapeut i personlige samtaler. Jeg er også skribent, muntlig og skriftlig formidler og tilbyr tekstarbeid som språkvask og korrekturlesing.

Erfaring

Sjelesorg

Jeg har flere års erfaring som sjelesørger og medvandrer i nære samtaler. Jeg har en to-årig opplæring i sjelesørgerisk teori og praksis fra Senter for bønn og sjelesorg i Filadelfiakirken i Oslo.

Tekstarbeid

Jeg har erfaring som referent fra Stortingets administrasjon, med redigering og korrekturlesing av tekst. Jeg har også erfaring som skribent og deskredigerer i kvinnemagasinet Begeistret, utgitt av Kvinner i Nettverk.

Psykoterapi

Jeg er psykoterapeut under utdanning ved International Psychotherapy School in Christian Culture (ipsicc.org). Jeg har også videreutdanning i TA, transaksjonsanalyse, som er en teori for forståelse av personlighet, kommunikasjon og samspill i relasjoner. Jeg er medlem i NTAF.

Barn og ungdom

Jeg har erfaring med arbeid med barn og foreldre som barne- og familiearbeider i Grimstad misjonskirke. Jeg har også erfaring med arbeid med ungdom som faglærer i ungdomsskole og som faglærer og kontaktlærer i videregående skole.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

%d bloggere liker dette: