Hvor?

Jeg tar imot klienter til samtaler sentralt i Grimstad, i Smith Petersensgate 5 ved gjestehavna.

Noen foretrekker å rusle en liten tur i et stille område, f.eks. på Østerhus, mens vi snakker sammen, og det er en mulighet for dem som vil.

Ellers kan vi ha samtaler via videosamtale hvis du bor langt unna Grimstad eller foretrekker å møtes via skjerm.

Kontorlokalene mine ligger i dette hjørnehuset rett overfor Nottos pølsekiosk ved Shellbrygga og gjestehavna i Grimstad. Sentralt og fint.
Velkommen inn den største grønne døren. Her finner du døren inn til venterommet til venstre rett innenfor.
Hos meg kan du få velge hvilken stol du vil sitte i. Foretrekker du å se ut av et vindu – på trær, himmel og sjø? Eller føler du deg tryggest når du sitter i en krok? Eller kanskje du synes det er best å ha oversikt over hele rommet og se døra? Jeg er opptatt av å skape trygge rammer rundt samtalen vår.
Derfor har jeg to sittegrupper i samtalerommet. Hvilken av dem foretrekker du? Du skal få hjelp til å sitte i førersetet i ditt liv, kjenne etter på dine behov og kunne si ifra. Det kan du få øve på hos meg.
Rundt i rommet finnes det ulike vakre detaljer. Kanskje du finner noe du kan hvile blikket på, som gir deg en ro? Vakre synsinntrykk virker stabiliserende på kroppen og psyken.
Dansebakken parkeringshus finner du ved siden av det gule nabohuset. Det er også noen parkeringsplasser ved havnen. Ellers er det parkering ved Oddensenteret og Arresten parkeringshus.
%d bloggere liker dette: