Slipp deg selv fri

«Å bli godtatt vil si at selv om jeg trenger å vokse, er det ingen som tvinger meg til det. Jeg trenger ikke bli en annen enn den jeg er. Å bli godtatt frigjør ressursene mine. Bare når jeg kjenner at jeg er elsket – i betydningen å være fullstendig akseptert – kan jeg være meg selv.»

Peter van Breeman
post

Er du deg selv?

Veien til å bli deg selv, den du er skapt til å være, kan være humpete og kronglete. Lang eller kort. Men det er en vei det er verdt å gå. For hvem kan være deg om ikke du er det? Du trenger å ta plass, som den du er, i de relasjonene du er i. Livet kan ikke leves baklengs, sies det. Så ikke kast bort tiden på å late som, på å være den andre forventer at du er. Våg å starte på den frigjørende prosessen mot å bli den du er ment å være.

Forfatter: ordunderveis

Jeg er sjelesørger og psykoterapeut under utdanning ved International Psychotherapy School in Christian Culture. Følg gjerne bloggen min, der jeg skriver om psykisk helse, troen og livet. Jeg tilbyr personlige samtaler med mennesker som trenger å rydde i tanker og følelser og bearbeide vonde opplevelser. Jeg er også et språkmenneske og tilbyr språkvask og korrekturlesing av tekster. I tillegg tilbyr jeg foredrag om sjelesørgeriske og psykologiske temaer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: